Join – begeleiding

onderwijs & opvoeding

Cool 2B Fit

Half april start het leuke en uitdagende sportprogramma voor kinderen met overgewicht: Cool2BFit, bedoeld voor kinderen van 8-13 jaar en hun ouders. De kinderen gaan samen 2x per week sporten onder begeleiding van de Fitfabriek en de kinderfysiotherapeut van Fysioboz. Ouders worden ook betrokken,  diëtistenpraktijk Petra van der Eerden en JOIN Onderwijs en Opvoeding organiseren interessante ouder- en kindbijeenkomsten over bijvoorbeeld gezond en lekker eten, bewegen en omgaan met pesten.

Het Cool2BFit-programma duurt in totaal 1,5 jaar. Bij kinderen die het bewezen effectieve Cool2BFit-programma volgen verbeteren het gewicht en de conditie. De kinderen hebben ontdekt hoe leuk sporten is, staan steviger in hun schoenen en zitten beter in hun vel. Ook ouders worden zich door het programma veel bewuster van hoe ze hun kind kunnen ondersteunen en helpen bij het maken van gezonde keuzes.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie of aanmelden:  www.joinonderwijsenopvoeding.nl/contact

Telefonische bereikbaarheid

De praktijk is telefonisch het beste bereikbaar op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 15.30 uur. Onze secretaresse Willeke Bezemer zal u dan te woord staan.

Buiten deze tijden kunt u een bericht achterlaten onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tel: 0164-239415

Contact formulier

Contact formulier

error: Content is protected !!