Join – wie zijn wij

onderwijs & opvoeding

Johan den Ouden

GZ-psycholoog met BIG-nummer: 99918254225 / orthopedagoog

‘Ik heb een ruime ervaring binnen het onderwijs. Ik heb aan het individueel technisch onderwijs, speciaal basisonderwijs en regulier basisonderwijs les gegeven. Daarnaast ben ik locatieleider geweest op een School voor Speciaal Basisonderwijs en directeur van een reguliere basisschool. Het kind dat speciale zorg behoeft heeft altijd mijn aandacht gehad. Dit is onder andere een reden geweest om de opleiding voor remedial teacher te volgen en succesvol af te ronden. In 1998 heb ik mijn doctoraaldiploma behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hierna ben ik werkzaam geweest als onderwijsadviseur bij een onderwijsadviesdienst. In deze periode heb ik de opleiding School Video Interactie Begeleiding gevolgd en afgerond. Mijn werkzaamheden bestonden uit het coachen van leerkrachten, verzorgen van teamvergaderingen, diagnostiek, begeleiden van leerlingen en het verzorgen van trainingen en cursussen.’

Ursela Goossens

orthopedagoog NVO met SKJ: 120007440 / NVO: 8773

Ik heb Orthopedagogiek gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen, waar ik in 2005 mijn doctoraaldiploma heb behaald. In 2006 heb ik de opleiding tot Remedial Teacher afgerond. Vanaf 2005 ben ik als orthopedagoog werkzaam geweest bij een particuliere praktijk in Breda en later bij een praktijk in Roosendaal. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met de diagnostiek van leer- en gedrags- problemen, het begeleiden van kinderen en jongeren met leer- en gedragsproblemen en het ondersteunen en adviseren van ouders en leerkrachten.

Vanwege mijn affiniteit met onderwijs heb ik in 2010 mijn lesbevoegdheid gehaald (Pabo) en heb ik enige tijd als invalleerkracht gewerkt. Van 2009 – 2018 ben ik tevens werkzaam geweest als orthopedagoog binnen het Speciaal Basisonderwijs. Inmiddels ben ik volledig bij JOIN gaan werken, waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik vind het een voorrecht om met kinderen te mogen werken en geniet ervan om kinderen verder te helpen in hun ontwikkeling. Zelf ben ik moeder van twee (tweeling)zoons en een dochter. Met mijn man en kinderen woon ik in Fijnaart.

Femke Castenmiller

Orthopedagoog met SKJ: 120006942

Nadat ik de Pabo heb afgerond in 2012 wilde ik me verder verdiepen in leer- en gedragsproblemen bij kinderen. Hierdoor heb ik de master Orthopedagogiek gevolgd aan de universiteit Utrecht. Na de opleiding kon ik meteen als orthopedagoog aan de slag in een particuliere praktijk in Roosendaal. Daarnaast was ik in het speciaal onderwijs werkzaam als invalleerkracht. Sinds 2016 werk ik met veel plezier volledig als orthopedagoog. Zelf ben ik moeder van 3 dochters, waaronder een tweeling.

Corian Kuiters

pedagoog

Na jaren als verpleegkundige in het ziekenhuis te hebben gewerkt ben ik een tijdje werkzaam geweest als secretaresse, een functie die op dat moment goed te combineren was met een jong gezin. Naarmate mijn 2 dochters ouder en zelfstandiger werden, groeide bij mij de wens om weer op een directe manier met mensen/kinderen te werken.

Na het volgen van de opleiding tot pedagoog ben ik sinds januari 2022 met heel veel plezier werkzaam bij Join. Een stukje bij te dragen aan een goede ontwikkeling en het groeien van kinderen geeft mij voldoening en een hoop positieve energie.

Isabelle Mol

Psycholoog met SKJ: 130001979

In 2008 ben ik afgestudeerd als Psycholoog aan de Universiteit van Tilburg.  Sindsdien ben ik met veel plezier als Psycholoog werkzaam geweest bij praktijken in Middelburg, Rotterdam en Roosendaal. Ik heb hier veel ervaring opgedaan binnen de diagnostiek van leer- en gedragsproblemen, maar ook in het behandelen en begeleiden van kinderen/jongeren en hun ouder(s) en het adviseren van de school. Ik vind het in mijn werk een voorrecht om kinderen en hun ouders net dat steuntje in de rug te mogen geven waar ze dat nodig hebben. Ik ben zelf moeder van twee dochters in de bassischoolleeftijd. 

Willeke Bezemer

administratief medewerkster

Telefonische bereikbaarheid

De praktijk is telefonisch het beste bereikbaar op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 15.30 uur. Onze secretaresse Willeke Bezemer zal u dan te woord staan.

Buiten deze tijden kunt u een bericht achterlaten onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tel: 0164-239415

Contact formulier

Contact formulier

error: Content is protected !!