Join – wie zijn wij

onderwijs & opvoeding

Johan den Ouden

GZ-psycholoog met BIG-nummer: 99918254225 / orthopedagoog

‘Ik heb een ruime ervaring binnen het onderwijs. Ik heb aan het individueel technisch onderwijs, speciaal basisonderwijs en regulier basisonderwijs les gegeven. Daarnaast ben ik locatieleider geweest op een School voor Speciaal Basisonderwijs en directeur van een reguliere basisschool. Het kind dat speciale zorg behoeft heeft altijd mijn aandacht gehad. Dit is onder andere een reden geweest om de opleiding voor remedial teacher te volgen en succesvol af te ronden. In 1998 heb ik mijn doctoraaldiploma behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hierna ben ik werkzaam geweest als onderwijsadviseur bij een onderwijsadviesdienst. In deze periode heb ik de opleiding School Video Interactie Begeleiding gevolgd en afgerond. Mijn werkzaamheden bestonden uit het coachen van leerkrachten, verzorgen van teamvergaderingen, diagnostiek, begeleiden van leerlingen en het verzorgen van trainingen en cursussen.’

Ursela Goossens

orthopedagoog NVO met SKJ: 120007440 / NVO: 8773

Ik heb Orthopedagogiek gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen, waar ik in 2005 mijn doctoraaldiploma heb behaald. In 2006 heb ik de opleiding tot Remedial Teacher afgerond. Vanaf 2005 ben ik als orthopedagoog werkzaam geweest bij een particuliere praktijk in Breda en later bij een praktijk in Roosendaal. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met de diagnostiek van leer- en gedrags- problemen, het begeleiden van kinderen en jongeren met leer- en gedragsproblemen en het ondersteunen en adviseren van ouders en leerkrachten.

Vanwege mijn affiniteit met onderwijs heb ik in 2010 mijn lesbevoegdheid gehaald (Pabo) en heb ik enige tijd als invalleerkracht gewerkt. Van 2009 – 2018 ben ik tevens werkzaam geweest als orthopedagoog binnen het Speciaal Basisonderwijs. Inmiddels ben ik volledig bij JOIN gaan werken, waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik vind het een voorrecht om met kinderen te mogen werken en geniet ervan om kinderen verder te helpen in hun ontwikkeling. Zelf ben ik moeder van twee (tweeling)zoons en een dochter. Met mijn man en kinderen woon ik in Fijnaart.

Femke Castenmiller

Orthopedagoog met SKJ: 120006942

Nadat ik de Pabo heb afgerond in 2012 wilde ik me verder verdiepen in leer- en gedragsproblemen bij kinderen. Hierdoor heb ik de master Orthopedagogiek gevolgd aan de universiteit Utrecht. Na de opleiding kon ik meteen als orthopedagoog aan de slag in een particuliere praktijk in Roosendaal. Daarnaast was ik in het speciaal onderwijs werkzaam als invalleerkracht. Sinds 2016 werk ik met veel plezier volledig als orthopedagoog. Naast mijn werk ben ik ook pleegmoeder van een meisje dat één keer per maand bij ons logeert.

Annika Broers

Kinderpsycholoog SKJ:  130006124

Ongeveer 10 jaar ben ik werkzaam geweest in het primaire basisonderwijs als onderwijsassistent en invalleerkracht. Ik merkte dat mijn kracht meer ligt in het één op één begeleiden van kinderen. Ook ben ik altijd geïnteresseerd geweest in de gedachtes en gedragingen van kinderen, zeker bij de kinderen die extra aandacht behoeven. Daarom heb ik naast mijn werk psychologie gestudeerd en heb ik in 2020 mijn Masterdiploma Kinderpsychologie behaald. Kort daarna kreeg ik de kans om mezelf bij JOIN verder te ontwikkelen. De link tussen onderwijs en onderzoek, maar zeker ook het begeleiden van kinderen en hun omgeving maken dat ik iedere dag met volle moed aan de slag ga.

Corian Kuiters

Secretaresse

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam bij JOIN als secretaresse. Na mijn verhuizing uit de Randstad wilde ik graag dichter bij huis werken en ben ik bij JOIN terecht gekomen. Na jaren als verpleegkundige te hebben gewerkt vind ik het heerlijk om ook hier met en voor mensen te werken.

Het is een uitdaging om te zorgen dat alles wat administratief nodig is voor de begeleiding van kinderen te regelen. Uit ervaring met mijn twee dochters weet ik hoe belangrijk het is dat kinderen goed in hun vel zitten en hoe JOIN hierbij kan helpen.

Telefonische bereikbaarheid

De praktijk is telefonisch het beste bereikbaar op dinsdag- en donderdagochtend van 8.45  tot 11.45u. Onze secretaresse, Corian Kuiters, zal u dan te woord staan.

Buiten deze tijden kunt u een bericht achterlaten onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Tel.: 0164-239415

Neem contact met ons op:

9 + 4 =

 

U kunt van deze website niets kopiëren.